Mia de Neergaard
Cert. EQ-terapeut™
Praktiserande EQ-terapeuter™
Deltagare berättar
You Tube kanalen
Nyhetsbrev
Press
       
  Kursledare på Kos – 4 Ess

Läs mer om Kos Magisk Framgångsresa
 
       
 
 

Mia de Neergaard 

Mia har flerårig erfarenhet som företagsledare och har startat och framgångsrikt drivit flertalet företag. Arbetar idag som utbildare, kursledare, föredragshållare och privat handledare och lär ut ledarskap och hur vi får tillgång till vår högsta potential.

Läs mer
Pamela von Sabljar 
Pamela von Sabljar är uppskattad vägledare, föreläsare och författare. Hon har föreläst för och utbildat tiotusentals pedagoger, föräldrar, ungdomar och ledare vilket lett till ökad medvetenhet kring deras eget självledarskap.

Läs mer
Anna Levinja (fd Hauggaard)
 
Anna Hauggaard, Osteopat D.O. är grundare av Bravedance – bodycoaching. Bravedance kan bäst beskrivas som när du dansar och tror att ingen ser dig. När du dansar som du känner för och som känns härligt befriande och energigivande.

Läs mer
Wivi-Anne Nyberg

 
Wivi-Anne Nyberg har genom sitt budskap ”yoga är till för alla” guidat många människor under sina år som yogalärare till större medvetenhet. Detta i kombination med sina kunskaper i ayurvedans flertusenåriga filosofi och medicinska lära, hjälper hon sina klienter att finna en bättre balans i kropp, själ, sinne & känslor och genom detta leva ett friskare, rikare och lyckligare liv.

Läs mer
 
 
 
  Följ oss:       Få vårt nyhetsbrev: www.miadeneergaard.com
www.humanpotentialshop.se
  © 2011 Human Potential | www.humanpotential.se | Design: ACCA