Bli Mästaren i ditt liv
Befria känslan EQ 1
Befria känslan EQ 2
Befria känslan EQ 3
Befria känslan EQ 4
Mindfulness meditation
Soul Walk Spanien
Magisk framgångs resa Kos
Lev med mod- Go beyond fear!
Lycka, passion relation – Kärlek i överflöd!
Solöga kurs & vägledning
Jag är outstanding
EQ-MASTER
Bli EQ-adept
Kärleks boosta dig & dina relationer
Kärlek i överflöd
Framgång och lycka är en resa – ingen destination!
Jag mår bättre än Bäst!
Be outstanding - Be YOU!
         
  Jag mår bättre än Bäst!

Inspirerande och transformerande – Kom på en oförglömlig workshop!


Upplev dig själv ur ett helt nytt
perspektiv, som den enastående person du är! Vi lovar dig en heldag som ger en härlig energikick, massor av inspiration, upplevelser av nyskapande rörelseformer.


Tankar, känslor, kropp och själ behöver alla samarbeta för att vi ska må bra och nå framgång i livet. När vi har en balans mellan dessa delar ökar vår livskvalitet.Du lämnar med en härlig känsla av att allt är möjligt… och att du har förmågan att förverkliga det!

Möt tjejerna som förverkligar sina drömmar! Pamela von Sabjlar, Mia de Neergaard, Anna Hauggaard och Wivi-Anne Nyberg. Dessa 4 Ess lämnar knappast någon oberörd. En unik kombination. Välkommen!

Mia de Neergaard, Uppskattad livscoach, föreläsare och utbildare som tar fram det bästa i dig. Har drygt 20 års yrkeserfarenhet och har hjälpt tiotusentals människor växa, nå personlig framgång, lycka och livsglädje. Grundare av EQ-programmet och utbildningsföretaget Human Potential.

Känslans vinner - nå framgång med glädje! Känslan är drivkraften bakom våra handlingar och tankar. Laddar du dig med ett fullgott bränsle?

”Upplev magi i glädjens närvaro”


www.miadeneergaard.com

Pamela von Sabjlar, är uppskattad vägledare, föreläsare och författare. Hon har föreläst för och utbildat tiotusentals pedagoger, föräldrar, ungdomar och ledare vilket lett till ökad medvetenhet kring deras eget självledarskap. Pamela har 15 års erfarenhet av ledarskap, personlig utveckling och beteendevetenskap. Hon har arbetat inom privat, offentlig – kommunal sektor. Pamelas passion är att inspirera och bidra till människors personliga utveckling och självledarskap.

När vi ökar vår medvetenhet leder det till egenkraft, glädje, frihet och lugn.

”Kom och utmana dina idéer, föreställningar, värderingar
och träna ditt självledarskap”


www.pamelavonsabljar.se

Wivi-Anne Nyberg har genom sitt budskap ”yoga är till för alla” guidat många människor under sina år som yogalärare till större medvetenhet. Detta i kombination med sina kunskaper i ayurvedans flertusenåriga filosofi och medicinska lära, hjälper hon sina klienter att finna en bättre balans i kropp, själ, sinne & känslor och genom detta leva ett friskare, rikare och lyckligare liv.

Wivi-Anne driver sitt holistiska företag Lev Väl yoga & ayurveda med inriktning på att öka individens medvetenhet för ett liv i balans och härigenom leva livet fullt ut.

”Välkommen till en möjlighet för dig att utveckla din kropp, ditt sinne och din träning”


www.levval.eu

Anna Hauggaard Osteopat D.O. är grundare av Bravedance – bodycoaching. Bravedance kan bäst beskrivas som när du dansar och tror att ingen ser dig. När du dansar som du känner för och som känns härligt befriande och energigivande.

Bravedance leds av Anna, som med över 20 års utbildning om kropp och själ guidar dig genom djup visdom till ökad självkänsla och mer mod. Låt kroppens visdom guida dig i personlig utveckling och som extra bonus läka din kropp på cellnivå.


’’Ta hand om din kropp-den görs bara i ett exemplar’’


www.annalive.se

 
 

Datum & ort

2 FEB Linköping
  Kalender

 
 
  Jag har kraften att förändra mitt liv.
Nya möjligheter börjar här och nu
och Nu och NU!
 
 
 

Lördagen den 2 februari 2013
kl 9 -16.30  fika och frukt ingår

Entre 895kr Gå två för 695kr st!
Värna bygdegård, Linköping -Åtvidaberg

Anmälan www.humanpotential.se
och info@humanpotential.se

Arrangörer på plats Mona Blomberg
& Caroline Blixt 070-323 14 11

Mer info om kursen

 

 
         
  Följ oss:       Få vårt nyhetsbrev: www.miadeneergaard.com
www.humanpotentialshop.se
  © 2011 Human Potential | www.humanpotential.se | Design: ACCA