Mia de Neergaard
Cert. EQ-terapeut™
Kursledare på Kos – 4 Ess
Praktiserande EQ-terapeuter™
Deltagare berättar
You Tube kanalen
Nyhetsbrev
Press
       
 


Tillbaka
Elisabeth Hansson

Saffran AB
Lomma
mobil: 0707-41 40 08
email:
elisabeth@saffran.se 
hemsida:
www.saffran.se 
Vi ställs alla inför utmaningar i livet. För mig var det en stor sorg som sedan skulle leda till att min personliga utveckling tog fart. Just så är det ofta, den största utmaningen blir också den största gåvan, men när vi står där i vår förtvivlan har vi svårt att se det.

I EQ-terapi jobbar vi med att verkligen tillåta oss känna våra egna känslor, gå tillbaka till dess ursprung och ge oss själva det vi skulle ha behövt då men aldrig fick. På så sätt kan vi tillåta läkning på cellnivå. Massor av energi frigörs i ditt system som därigenom tillåts fungera mer som det är tänkt att vara, du blir mer och mer den du är innerst inne är.

Jag jobbar även med Reconnective Healing, en (tyst) session där jag är en kanal för intelligenta healingfrekvenser som kan hela orsaker till obalanser på fysisk, mental, känslomässig och andlig nivå.
Är du redo för ett medvetet steg i din personliga utveckling och önskar bli ”satt på räls” kan jag erbjuda en Reconnection (består av två sessioner som återkopplar dig till jordens och universums kraftfält), ett annat sätt att ta ett kliv mot den du är menad att vara.

Varmt välkommen!


Elisabeth Hansson
Certifierad EQ-terapeut
Reconnective Healing- och Reconnection- utövare
 
       
 

 
 
 
 
  Följ oss:       Få vårt nyhetsbrev: www.miadeneergaard.com
www.humanpotentialshop.se
  © 2011 Human Potential | www.humanpotential.se | Design: ACCA