Mia de Neergaard
Cert. EQ-terapeut™
Kursledare på Kos – 4 Ess
Praktiserande EQ-terapeuter™
Deltagare berättar
You Tube kanalen
Nyhetsbrev
Press
       
 
Ingrid Fredriksson
ingrid@onebalance.se


mobil: 0709-166796
e-mail:
ingrid@onebalance.se
hemsida:
www.onebalance.se  och www.studio62.se
Ingrid har samlat sina kunskaper om kropp och själ och sin livserfarenhet i företaget OneBalance. Här har hon skapat en plattform för att bidra till att hjälpa människor att släppa taget om kontrollbehov och ansvar som tynger, genom att våga sätta gränser och säga ja till sig själva. Fokus ligger på ett liv utan rädslor, att släppa skam och skuld. Ingrid hjälper dig att lösa upp blockeringar, det som står i vägen, och hindrar dig från att leva i din fulla potential.

Ingrid är en lugn och lyssnande, inkännande och empatisk person som gör att du känner dig trygg och omhändertagen under hela processen. Hennes förmåga att locka fram din inre potential gör att du känner framsteg i ditt personliga sökande efter utveckling och hittar tillbaka till dig själv.

Ingrid är en människa som älskar att uttrycka sig kreativt genom att teckna, måla akvarell och akryl, skriva kalligrafi. Att röra sin kropp, känna livskraft och låta livet flöda är något hon älskar. Naturen är en viktig del för Ingrid där hon rensar sina tankar och fyller på med ny energi.

Välj inre frid. Välj ditt sanna jag. Välj den riktning du vill gå i.
 
       
 

 
 
 
 
  Följ oss:       Få vårt nyhetsbrev: www.miadeneergaard.com
www.humanpotentialshop.se
  © 2011 Human Potential | www.humanpotential.se | Design: ACCA