ABOVE & BEYOND
Bli Mästaren i ditt liv
EQ LIFE kurser
Mindfulness meditation
Sommar meditation
Soul Walk Spanien
SoulTime Azorerna
Lev med mod- Go beyond fear!
Camilla Elfving kurs
Jag är outstanding
EQ-MASTER
Bli EQ-adept
Lyft dig själv och ditt företag
Upplev Soulfulness Life
Glädjens kraft lyfter ditt liv
Inspirationsföreläsning om attraktionslagen och personlig utveckling
Kärleks boosta dig & dina relationer
Framgång och lycka är en resa – ingen destination!
         
  EQ LIFE kurser

Det övergripande målet med EQ-LIFE kurserna är att ge dig ett lyckligare, friare och mer berikande liv.

EQ LIFE Program
utvecklar och stärker ditt inre såväl som yttre ledarskap. Kurserna riktar sig till alla som vill förändras, släppa begränsande mönster och använda sin inre glädje och kraft.Vill du:
  • Förverkliga det du vill och göra det du är ämnad att göra?
  • Använda hela din kapacitet och dina unika förmågor?
  • Vara fokuserad och leva närvarande fullt i nuet?
  • Förändra och läka dina relationer på ett hälsosamt sätt?
  • Utveckla kontakten med din inre kompass?
  • Förlåta, acceptera och älska dig själv fullt ut?
  • Leva i harmoni med din bästa potential?
  • Öppna dig för ett steg till i din andliga utveckling.
Om du svarar JA på någon av ovanstående frågor kan våra kurser passa dig. EQ LIFE ger tydliga resultat och banar vägen till att leva det liv du vill leva.

PERSONLIG UTVECKLING OCH GLOBAL TRANSFORMATION

Världen kallar på ett nytt ledarskap där en hög nivå av emotionell intelligens tillsammans med förmågan att leda med hjärtats kompass är viktiga framgångsfaktorer.

Del 1 NEW INSIDE
NEW INSIDE är en starkt befriande kurs där du får identifiera, frigöra och hela blockerade känslor. Den viktigaste relationen är den du har med dig själv och nu riktas din uppmärksamhet inåt för att få insikt om vad som håller dig tillbaka. Genom befriande processer släpper du känslor som inte längre matchar dig där du befinner dig idag och som ger dig djup läkning ner på cellminnesnivå. Med dig hem får du livsverktyg som gör det lättare att acceptera dina och andras känslor när de kommer, lära dig hantera dem och att vara fullt närvarande i nuet. Målet med kursen är att etablera kontakten med dig och EQ metodiken, samt öka ditt personliga ledarskap och kärleken till dig själv.
2 dagar.
EQ-1 Grund

Del 2 FREE YOURSELF
En inspirerande och lärorik kursdel som tar dig bortom dina begränsande tankar om dig själv och din egen förmåga. Du tar dig vidare i ditt EQ LIFE arbete och in i hjärtats förlåtelse, inte minst till förlåtelsen och dömande av dig själv. Du får frågeställningar som effektivt och kärleksfullt tömmer lagrad smärta som oro, ångest, rädsla, frustration, ilska m.fl. Elementet är luft som står för våra tankar och står för den riktning du vill att ditt liv ska ta. Genom en ny färdighet lär du dig att känna igen vilken del av dig som är aktiv i olika situationer, du själv eller ditt ego, vilket är oerhört användbart vid alla former av vägval och beslut. 2 dagar

Del 3 LEAD WITH PASSION

Nu utvecklas ditt självledarskap till avancerad nivå och du får upptäcka kraften i både den verbala och icke verbala kommunikationen. Du får fascinerande kunskap om och klargörande övning i kroppsspråket. Elementet är eld, symbolen för vår livslåga. Lär dig behålla din energi och att brinna för det du gör men inte bränna ut dig. Kursen omfattande även effektiva snabba metoder för fobier, smärtlindring, flygrädsla, beroenden, missbruk mm. Sinnet lär sig slappna av och hjärnan att samarbeta och ledas av hjärtat. Efter denna dessa dagar är du en mästare på att kommunicera både med dig själv och andra. 3 dagar

Del 4 EXPAND YOUR LIFE

Tre intensiva dagar som utvecklar ditt holistiska seende, hur vi alla hänger ihop ur ett större globalt perspektiv. Du lär dig energiflödesmassage som utförs genom kläderna, vilket gör den särskilt lämpad för arbetsplatser, skolor, föreningsverksamhet och som inledning inför coaching samtal och terapi sessioner. Elementet är vatten som representerar rörelse, flöde och förändring. Det du gör skapar ringar på vattnet. Ju starkare länken växer mellan dig och din högsta potential desto snabbare och lättare går den kreativa processen att manifesta det du önskar in i ditt liv. Gör dig redo att leva i ditt bästa liv! 3 dagar

Kursledare Mia de Neergaard
Läs mer om Mia här

 
 

KURSTILLFÄLLEN 2017

STEG 1 25-26 feb Västerås
25-26 mars Helsingborg
1-2 april Göteborg
STEG 2 22-23 april Höllviken
16-17 sept Västerås
STEG 3 18-20 aug Höllviken
STEG 4 10-12 nov Höllviken
  Läs mer i vår broschyr
  Kalender

 
 
  FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs för anmälan men du bör ha ett gediget intresse av egen personlig utveckling.

DIPLOM
Efter varje avslutad delkurs får du ett intyg och diplom efter fullföljt program.

PRIS
Går du som privatperson är paketpriset för EQ LIFE Programmet 17.280 kr. Du kan delbetala utbildningen eller ta varje kurs för sig men har då inte din plats garanterad under programmet och går dessutom miste om den fina rabatten på 10 %.

EQ LIFE utvecklar ditt ledarskap och kan förändra ditt liv

EQ LIFE omfattar 4 kursdelar i medveten självkännedom där du blir klar över och får frigöra de blockeringar som ännu håller ditt liv tillbaka på olika plan mentalt, känslomässigt, fysiskt och själsligt.

ANMÄLAN

Välkommen med din anmälan här eller via mail till mia@humanpotential.se 
Anmälningsavgiften är 1.000 kr och dras av från kursavgiften.

NÄSTA STEG För dig som vill fortsätta och hjälpa andra vidare, finns EQ Master där du blir certifierad EQ Life Coach
.

Läs mer i vår broshyr
Läs mer i vår EQ Master beskrivning
Anmälningsvillkor

 
 
 

Kurs deltagare berättar

Trodde aldrig jag skulle våga blotta mig. Fantastisk upplevelse av mitt inre. Inlevelsen från kursledaren är så genuin och äkta. Man får känslan av att man kommit hem. Marianne A Persson
Mia´s sätt att leda kursen bidrog till enorm känsla av mening och inspiration i mitt liv. Är full av tacksamhet för kursen. Jag kände mig helt trygg i att gå in i mitt inre, uppleva mina känslor, nuet och min kropp.
Maria Scherp
När jag första gången kom i kontakt med EQ var det Mia de Neergaard som gjorde EQ-process på mig. Det var som om jag äntligen hittade en väg till mitt innersta inre där jag länge hade känt att jag hade ”proppar i systemet” som jag inte kom åt. 
Nina Skoland

Fler deltagare berättar
 

 

EQ metoden har hjälpt många tusentals människor förändra sina liv.
Det kan förändra ditt liv med!

 
         
 
  Följ oss:       Få vårt nyhetsbrev: www.miadeneergaard.com
www.humanpotentialshop.se
  © 2011 Human Potential | www.humanpotential.se | Design: ACCA